dinsdag 25 november 2008

Herfstblues....(oktober 2008)


Als je het woord hoort denk je misschien aan een avond in huis bij de verwarming luisterend naar een lekker bluesmuziekje..NOT


Herftsblues is iets dat veel mensen ieder jaar weer krijgen of beter gezegd...last van hebben. Je bent gespannen. Kunt weinig verdragen, zoekt naar zoetigheid en stopt jezelf vol...hebt nergens zin in...bent emotioneler kortom...boven je hoofd hangt net zo'n donkere wolk als in de lucht..


...je snakt terug naar die heerlijke zomerdagen... naar buiten zijn, leuke dingen doen..lekker roseetje op een terras....zucht... iedereen zou verplicht een zonnebank moeten krijgen van het ziekenfonds! Om een paar keer even op te laden, nieuwe energie te krijgen ook al is het kunstmatig... Die dingen zijn nog steeds erg duur..


In Belgie hebben ze echter een goedkoop alternatief: Paraplu tegen herfstblues Wie genoeg heeft van donkere dagen tijdens de herfst, ziet de Starlight Umbrella vast wel zitten.

Deze lichtgevende paraplu houdt niet alleen regendruppels weg, maar bevat LED-lichtjes om het humeur op te krikken. De lampjes kunnen zelfs aan- en uitknipperen.

Wie naar boven kijkt, zou niets meer merken van donkere wolken, maar waant zich onder een heuse sterrenhemel. Voor 25 euries heb je dit geweldige ding in huis...TYPISCH BELGISCH??? Als ik dat ding zo bekijk...denk ik dat ik al in eind december (kerst) ben aangeland.......en dan begint mijn winterblues....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten